Meubel kapot? Wat nu?

Wilt u ook uw meubels laten repareren?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland!

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  meubel kapotMeubels zijn in de meeste huishoudens een flinke investering. U rekent erop dat uw spullen jaren meegaan, maar uw smaak blijft zich ontwikkelen. Soms wilt u gewoon iets nieuws. Koop dan niet steeds een nieuw interieur. Maar kijk eens naar meubels die u heeft staan die een beetje kapot zijn, om ze een nieuw leven in te blazen door ze te repareren!

  Meubel kapot? Kan zoveel oorzaken hebben!

  Natuurlijk gaat er wel eens een meubel kapot. Door slijtage, ouderdom, huisdieren met iets te scherpe nageltjes, brandgaten, scheuren of andere dingen die kapot zijn aan uw meubels? Ga er niet vanuit dat vervanging de enige optie is.

  Is uw meubel kapot, doorgezakt of versleten

  Als uw leren bank of stoel craquelé of gescheurd is, Of hebt u een relaxstoel die niet goed meer werkt. Zitten er krassen of beschadigingen op uw houten meubels. Zijn uw meubels in de loop der jaren vuil geworden. Twijfel dan niet en laat dit eens goed bekijken door een meubelreiniging en reparatie bedrijf.

  Laten repareren

  Wat kan een meubelreiniging en reparatie bedrijf voor u betekenen? Zij repareren, reinigen en kleuren uw meubels in elke gewenste kleur zodat u er weer jaren plezier van zult hebben. Kleine reparaties kunnen aan huis worden uitgevoerd en anders nemen zij uw meubelstuk mee naar de werkplaats.

  Meubels repareren duur

  Meubels repareren duur, welnee. Heeft u kwalitatief goeie meubels is het altijd de moeite waard om ze te laten repareren. Kwalitatief goeie meubels kosten tegenwoordig handen vol geld. Maar voordat je iets gevonden hebt wat goed van kwaliteit is en in het interieur past ben je vaak weer maanden verder. Levertijd van nieuwe meubels is al gauw drie maanden als je pech hebt. Meubels repareren is goedkoper en waarom zou je iets weg doet waar u nog heel tevreden over bent.