Vragen?
Bel ons!

Zitkussens

Wilt u ook uw meubels laten repareren?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland!

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  In de meeste zitkussens wordt een vulling gebruikt die vaak niet langer mee gaat als 5 jaar. Vaak is het bankstel nog te mooi om weg te gooien en zou met een nieuwe vulling weer jaren mee kunnen gaan. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden.

  Vaste zitkussens

  Vaste zitkussens bestaan vaak uit een polyether vulling. Normaliter een polyether met een SG 35. Op zich een prima vulmateriaal maar na 4 tot 6 jaar zijn uw zitkussens toe aan een nieuwe vulling. Een interieurvering zie je ook steeds vaker als zitkussen wanneer er een goede ondervering is kunt u daar best een hele tijd mee doen. Maar toch gebeurt het vaak dat een interieurvering breekt. Met als gevolg dat de veer door uw bekleding naar buiten steekt.

  Losse zitkussens

  Losse zitkussens zijn vaak voorzien van polyether vlokken. De wat betere zitkussens┬ákunnen voorzien zijn van dons of een latexmengeling. Combinatie’s zie je ook vaak terug bijvoorbeeld een vaste kern met een dek gevuld met dons.

  Nadeel van losse kussens is dat ze regelmatig of zelfs elke dag moeten worden opgeschud. Met grote kussens kan dat best heel vervelend zijn. Wij kunnen dat probleem verhelpen door het plaatsen van een vaste vormvaste kern. U bent dan van het hele probleem af.

  Wacht niet te lang

  Wacht niet te lang met een nieuwe vulling. Waarom zou je je elke dag ergeren terwijl het voor ons eenvoudig is op te lossen. Of u nu vaste of losse kussens heeft er is altijd een oplossing zowel goedkoop als duurzaam.

  Wilt u weer goed kunnen zitten

  Wilt u weer goed zitten moet u bij ons wezen. We zijn ruim 35 jaar gespecialiseerd in het repareren van meubels. Inmiddels al meer als 17000 tevreden klanten gehad. Ook u kunnen we helpen om weer goed te kunnen zitten. Hiernaast kunt u een offerte aanvragen. U krijgt dan dezelfde dag nog antwoord van ons.

  zitkussens