Vragen?
Bel ons!

Leer reparatie

Wilt u ook uw meubels laten repareren?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland!

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  Leer reparatie uitvoeren is vakwerk. Het moeilijkste is wel het maken van de juiste kleur verf. Lang niet iedereen kan een mooie leer reparatie maken. Onze medewerkers zijn oude rotten in het vak en al jaren werkzaam bij ons. We sturen dan ook niet zomaar iemand bij u langs maar een leerspecialist.

  Leer reparatie – altijd mogelijk

  Hoe klein of groot de schade ook is. Een leer reparatie is altijd mogelijk. Behalve het uitvoeren van een spot repair reparatie bij u thuis. Hebben wij ook een eigen stoffeerderij waar beschadigde delen vervangen kunnen worden. Kleine schades bij u thuis repareren of grote schades laten stofferen in onze stoffeerderij.  Specialistisch werk zoals het vervangen van tuigleder is ook door ons mogelijk.

  Spot repair reparatie

  Stel dat u een transportschade heeft of een kras door een kinderschoentje in uw leren bank. Is dat met behulp van een vulcanisatie techniek te herstellen. Waarbij het missende materiaal wordt aangevuld met een vulcanisatie pasta die door verhitting samen smelt met het leder. Hierna wordt de schade weer op kleur gebracht en u ziet er bijna niets meer van.

  Wanneer is een stoffering nodig

  Mocht het nodig zijn om een deel van het leder te vervangen omdat de hond een stuk uit uw bank heeft gevreten is dat ook mogelijk. Wij halen uw bank op en vervangen het beschadigde leder voor nieuw gelijkwaardig leder. Wij hebben een grote collectie ledersoorten waardoor wij altijd wel een passende lederkwaliteit hebben voor het stofferen van uw meubels.

  Kosten voor een leer reparatie

  Afhankelijk van de schade worden de kosten bepaald. Dit kan van een kleine schade tot een ingewikkelde ingreep zijn. Daarnaast bestaat er in leder kwaliteiten heel veel verschil.Om die reden moeten we elke aanvraag apart bekijken. Wanneer u hiernaast een aanvraag doet, ontvangt u dezelfde dag nog antwoord van ons. Een prijsopgave is altijd gratis.

   

  leer reparatie