Vragen?
Bel ons!

Hout reparatie

Wilt u ook uw meubels laten repareren?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland!

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  Bij een hout reparatie kunnen we aan verschillende schades denken.

  • oppervlakte schade
  • constructie schade

  Oppervlakte schade meubels

  kleine schades

  Voor kleine oppervlakte schades in houten meubelen is een spotrepair de oplossing. Met een hardwax, welke eerst op kleur wordt gebracht” wordt de schade uitgevuld en overnieuw ingetekend met kleurbeits. Afhankelijk van de afwerking wordt de oorspronkelijke finish laag weer aangebracht. Een kleine hout reparatie kan vaak bij u thuis worden hersteld.

  grote schades

  Ook grotere schades zoals een brandplek van een waxinelichtje of zelfs een gourmetstel kan worden hersteld. In dit geval kan de schade niet altijd bij u thuis worden hersteld omdat het blad moet worden afgeschuurd en weer gekleurd en afgewerkt moet worden.

  wordt een schade onzichtbaar gerepareerd

  Ik zou liegen wanneer ik zei dat elke hout reparatie onzichtbaar kan worden gemaakt. Dit is per reparatie afhankelijk van de schade. Om die reden dat wij ook geen voor en na foto’s laten zien. Zodat we nooit een verkeerde verwachting kunnen geven. Het is wel zo dat de meeste schades onopvallend hersteld kunnen worden.

  Constructie schade meubels

  Denk bij constructie schades aan zitmeubels. De romp van een zitmeubel bestaat voornamelijk uit spaanplaat, meubelplaat en beuken of hardhouten delen.

  • gebroken armleuning
  • gebroken spant
  • gebroken balken

  Kosten hout reparatie

  Wanneer de schade is ontstaan door een ongeluk wordt een hout reparatie vaak vergoed door uw inboedel verzekering. Het loont dan ook altijd de moeite om eerst uw verzekeraar te bellen of uw schade vergoed kan worden. Schade door huisdieren wordt nooit vergoed maar door uzelf of visite vaak wel.

  Redenen wanneer een verzekering uitkeert zijn:

  • per ongeluk op de armleuning gaan zitten
  • tijdens het stoeien op de bank gevallen
  • tijdens een verhuizing de bank beschadigd

  Afspraak maken

  Een afspraak maken voor een hout reparatie begint met een prijsopgave. Hiernaast kunt u het formulier invullen en u krijgt dezelfde dag nog antwoord van ons. De prijsopgave kunt u ter goedkeuring naar uw verzekeraar sturen of u kunt direct een afspraak met ons maken.

  hout reparatie