Vragen?
Bel ons!

Stof reparatie

Wilt u ook uw meubels laten repareren?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland!

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  *Deze velden hebben wij minimaal nodig om contact met u te nemen. Wij sturen u alleen een email om uw aanvraag te behandelen en geen overige ongewenste e-mails. Uw email adres is veilig.

  Wanneer u een brandgaatje heeft in uw stoffen bekleding is dat met behulp van een stof reparatie te verhelpen. Maar ook wanneer uw stoffen bank last heeft van pilling of een gebroken stiknaad. Meubels repareren is ons vak

  Kleine stof reparatie

  Onder het gaatje wordt een versteviging aangebracht waarop de missende stofvezels worden aangevuld met nieuwe stofvezels. Een kleine stof reparatie kan bij u thuis worden gerepareerd.  Hoe kleiner de schade des te onopvallender deze gemaakt kan worden. Voor grotere schades adviseren wij altijd om het beschadigde deel te stofferen.

  Grote stof reparatie

  Is de schade te groot dan kan er ook besloten worden om een deel te herstofferen mits dezelfde stof nog leverbaar is. Vaak is de stof nog leverbaar via uw winkelier. Mocht dat niet zo zijn kunnen we een vergelijkbare stof gebruiken. Heeft u hierbij hulp nodig kunnen wij voor u contact opnemen met uw winkelier. U heeft er dan verder geen omkijken naar.

  Ouderwets vakmanschap

  Een andere techniek is het inweven van de schade net als het ouderwetse sokken stoppen. Een heel tijdrovend karwei wat in verhouding met een deelstoffering vaak net zo veel geld of duurder is. Vandaar dat er dan vaak een keuze gemaakt wordt tussen een deelstoffering of een stofreparatie.

  Verzekeringswerk

  Wij werken veel voor verzekeringen omdat vooral brandschades in veel gevallen worden vergoed door uw inboedel verzekering. Omdat wij werkzaam zijn van Limburg tot Delfzijl kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

  Kosten stof reparatie

  De kosten voor een stof reparatie zijn heel verschillend. Afhankelijk van de schade gaan we kijken naar de beste oplossing. Dit kan een spotrepair reparatie zijn bij u thuis maar het kan ook zijn dat wij u een deel stoffering adviseren. Wat u zeker weet is dat u het juiste advise krijgt en de beste oplossing voor uw probleem.

  Door hiernaast het formulier in te vullen komt u er snel achter. Op werkdagen krijgt u dezelfde dag antwoord van ons.

  stof reparatie